Skip to content
Om Mig

hej, jag heter Ulrika

Välkommen till min värld av blommor!

Jag har alltid älskat grönt och förundrats av blommor och har sedan barnsben älskat att göra trivsamma rum genom att jag alltid haft ett öga för detaljer.

Mitt hem och känslan som finns där betyder mycket för mig, därför passar det mig alldeles utmärkt att ha min lilla blomsterateljé på hemmaplan.

Mer om mig

Jag bor i Vargön (en bit utanför Vänersborg & Trollhättan) tillsammans med min man, våra två barn och vår katt. Naturen ligger mig varmt om hjärtat och att bo granne med ekoparken Halle- och Hunneberg är helt fantastiskt.

Den naturliga världen ger mig så mycket i min strävan efter harmoni och balans i livet. Därför uppskattar jag verkligen en promenad i skogen, att paddla kajak eller att bara vara vid vårat lilla sommarställe vid vattnet. Jag värdesätter verkligen balansen mellan aktivitet och vila, då jag prioriterar en vilsam dag efter en arbetsdag med högt tempo eller en dag med några yogapositioner efter en dag med ett pass funktionell träning.

Att kunna hålla på med det naturliga i blommor och blad, att binda ihop och formge i min lilla blomsterateljé, är verkligen något som skänker mig lugn och sådan glädje.

En liten text om hur det hela började;

Hand i hand med farmor Elsa,
morgondagg kring fötterna,
kvällssol i nacken.
Så kom blommorna till mig,
små buketter,
vilda och vackra.